Whiteboardkalender i olika färger

whiteboardkalenderDet är inte bara vanliga whiteboardtavlor som finns i massor av olika typer och material. Även en whiteboardkalender går att hitta i flera olika utformningar för att passa dig som kund så bra som möjligt. Det finns större och det finns mindre versioner. De större kan passa bättre på sjukhus till exempel, så att sjuksköterskorna kan hålla koll på vilka som har jour med mera. En mindre whiteboardkalender passar bättre för hemmet att hänga på väggen. Eller varför inte skaffa en whiteboardkalender helt i magnet som du lätt kan sätta upp på kylskåpet. På en whiteboardkalender i hemmet kan du skriva upp vad som gäller för veckan. Om du har barn kanske de spelar fotboll och för att hålla koll på vilka tider och vilka dagar kan det vara bra att ha allt samlat på ett ställe tillsammans med allt annat. Det kan vara svårt att planera om du inte kan se klart och tydligt framför dig vilka dagar och tider du kan komma iväg. En whiteboardkalender kan vara utformad på många sätt också, för fler personer eller bara en. Kanske i ett rutsystem eller endast veckovis. Det finns alltid en whiteboardkalender som passar dig.