Tejphållare för packtejp

tejphållareNär varor har packats i lådor och ska skickas iväg till butiker osv. måste lådorna vara förseglade och därför finns det några olika typer av tejphållare som är gjorda för packtejp. Den enklaste modellen är bara en rund konstruktion som packtejpen sätts in i. Sedan drar man den över det som ska tejpas och vrider denna tejphållare lite framåt så skärs tejpen av. Denna tejphållare är väldigt enkel och ganska vanlig, det är också det billigare alternativet jämfört med andra tejphållare för packtejp. Den görs i metall och finns i flera olika färger. En annan modell för packtejp fungerar på samma sätt fast det finns ett handtag som gör det lättare att använda denna typ av tejphållare när man tejpar ihop lådor. Det är ett lite dyrare alternativ men det kan samtidigt vara värt det eftersom denna typ är snällare mot handleder vid använding av tejphållare för packtejp. Det finns också andra olika konstruktioner bland tejphållare för packtejp. Dessa ligger i flera olika prisklasser och många är utformade för att vara så skonsamma mot arbetsskador som möjligt. Tack vare utbudet av tejphållare för packtejp finns det möjlighet att hitta den typ som passar dig bäst, både med effektivitet och design.