Tejphållare i plast

tejphållareEn tejphållare är en enkel lösning för att slippa att tejpen ska kladda ihop sig så att den till slut blir omöjlig att använda. Då tejp också är används i många sammanhang är det bra om det går smidigt att riva loss sina tejpbitar. Tejphållare finns i många olika former och material, men små enkla tejphållare i plast är de vanligaste och det man ser mest av i affärerna. De vanligaste tejphållarna som är gjorda i plast har en liten egg på kanten som gör det lätt att riva av tejpen från tejphållaren. Det kan hända att eggen lossnar för det är inte alltid den sitter fast så bra i själva tejphållaren, men den är lätt att limma tillbaka om det skulle lossna. Så länge du inte tappar bort den, eftersom den är ganska liten. En tejphållare i plast är inte alltid heller den mest hållbara om du skulle tappa den till exempel. Däremot är dem billiga och lätta att få tag på. Tejprullarna som ska sitta i dessa tejphållare i plast är också lätt att få tag på. Både tejphållare och tejp finns i de flesta livsmedelaffärer, men ofta också i små jourbutiker och kiosker.