Mannens sexleksaker

sexleksakerDet finns mängder med olika sexleksaker ute på marknaden idag. Allt ifrån hemmagjorda sexleksaker till exklusiva sexleksaker.

Lösvagina
En lösvagina är en konstgjord vagina, avsedd för att tillfredsställa män under onani. Lösvaginor är oftast tillverkade utav gummi eller silikon, men materialet syntetisk hud, som är framtaget för att kännas så likt riktigt hud som möjligt, förekommer även vid mer exklusiva lösvaginor. Det finns även lösvaginor som har en vibrator, för ännu högre tillfredställelse.

En känd tillverkare av sexleksaker, vid namn ”fleshlight”, har specialiserat sig på att skapa exklusiva lösvaginor som tar formen som en ficklampa, för att kamouflera sig själv ifall någon skulle hitta den. Det finns även fleshlights med form av porrstjärnors vaginor.

Sexdocka
En sexdocka är en uppblåsbar docka som innehåller en lösvagina, vilket man penetrerar vid onani. Ibland kan sexdockor även ha öppningar för penetration analt och oralt, istället för enbart vaginalt. De är oftast skapade utav latex eller plast, men i de exklusivare fallen existerar de även sexdockor gjorda i silikon. Det finns billiga sexdockor som inte ser ut som människor alls, men de absolut exklusivaste sexdockorna som finns kallas ”Real Doll” och är skapta för att efterlikna människor så gott det går, dessa har även tillgång till oral och anal penetration.